Lijntekening portret met abstracte achtergrond, vanaf €42,50

Artikel 1 van 2 Volgende
GRATIS

Portret met abstracte achtergrond

Let op: de 1e persoon kost €42,50. Meer personen selecteer je in de keuzevakjes rechts. 

Op het uiteindelijke portret komt ook altijd het logo van 't Illustratiehuijse te staan.

Een lijntekening portret op maat is een mooi en persoonlijk aandenken aan een speciale gebeurtenissen of de mensen waarvan je houdt. Een portret met een abstracte achtergrond geeft nét even dat extra sfeertje aan de lijntekening en doordat je zelf de kleuren kunt kiezen, wordt het helemaal passend in jouw interieur.

Alle lijntekening portretten worden volledig met de hand digitaal getekend en uiteraard probeer ik de gelijkenis zo groot mogelijk te maken. Dit lukt het beste met digitale foto’s van hoge kwaliteit (hoe meer pixels, hoe beter). Mijn lijntekening portretten herken je aan die kleine details waardoor het net even wat meer eigen wordt.

Let op: commercieel gebruik van de afbeelding is niet toegestaan zonder toestemming van de maker, Ook kunnen er aan het commercieel gebruik van de afbeelding licentiekosten verbonden zijn.

Bestellen

Een lijntekening portret met abstracte achtergrond bestellen doe je door je portret hierboven samen te stellen met het aantal personen en eventuele extra opties. De prijs van de eerste volwassene of het eerste kind is €42,50. Dit portret voeg je dan toe aan je winkelwagen en reken je af. Ten slotte verstuur je de foto(‘s) (met hoge resolutie en in .jpg of .pdf formaat) waarvan je een portretillustratie wilt naar info@illustratiehuisje.nl. Vervolgens neem ik per mail contact met je op om de specifieke details te bespreken.

Let op: het mooiste resultaat krijg je met een digitale foto als basis. Foto's van foto's zijn vaak onduidelijk en maken het lastiger om details goed te verwerken. Als je echt geen digitale foto hebt, dan kun je de papieren foto het beste inscannen (op 300 dpi (dots per inch)) en die naar me mailen. Een foto inscannen via de mobiele telefoon kan ook, bijvoorbeeld met de gratis app Office Lens van Microsoft.

Betaling, annulering en retour

Zodra wij via de mail alle wensen hebben doorgesproken en het voorstel akkoord is, is annulering niet meer mogelijk, omdat ik dan voor jou aan de slag ga. Ook is door de persoonlijke aard van het product retourneren niet mogelijk.

Correctie

Uiteraard is het wel mogelijk om tijdens het ontwerpproces nog wijzigingen aan te brengen zodat de lijntekening helemaal naar jouw zin is. Je ontvangt namelijk binnen de afgesproken termijn de eerste concepttekening. Hier kun je nog wijzigingen in aanbrengen, die ik dan kosteloos verwerk. Ook zitten er aan de tweede correctieronde geen kosten verbonden. Hiern zijn er nog zeker aanpassingen mogelijk, maar daar zijn dan extra kosten aan verbonden, afhankelijk van de aard van de aanpassingen (het tarief hievoor is €20,- per uur). Deze kosten worden dan via een aparte factuur in rekening gebracht. De ervaring leert dat in de meeste gevallen 1 correctieronde voldoende is om tot het gewenste resultaat te komen.

Verzending

Zodra het lijntekening portret helemaal naar jouw zin is, krijg je deze in twee digitale formaten via de mail toegestuurd; voor gebruik online en offline. Kies je ervoor ook een print op papier te bestellen, dan heb je de keus uit:

- Handgeschept katoenpapier (150 grams) (A5/A4)

- Glad mat 210 grams art paper (off white) (A5/A4)

- Oud Hollands papier (300 grams, gebroken wit, lichte lijnenstructuur) (A5/A4)

- Paperwise papier van 295 gram (100% gemaakt van landbouwafval, beige van kleur, vezels licht zichtbaar) (A5/A4)

Andere soorten papier en formaten in overleg. Binnen 2-3 weken heb jij je geïllustreerde portret in huis of in de mail. Heb jij jouw portret eerder nodig, laat het dan even weten, dan kijk ik wat er mogelijk is. Verzending van een portret op papier is gratis.

Prijsvoorbeelden:

- Gezinsportret (4 personen) met afdruk op A4: vanaf 87,50 euro

- Broers en zussen portret (2 personen) met afdruk op A4: vanaf 62,50 euro

- BFF portret (2 personen) met afdruk op A4: vanaf 62,50 euro

- Huwelijksportret (2 personen) met afdruk op A4: vanaf 62,50 euro

- Zwangerschapsaankondiging (2 personen) met afdruk op A4: 62,50 euro

In deze prijsvoorbeelden zie je vanafprijzen, omdat je bij het bestellen van je portret ook extra opties kunt aangeven zoals het combineren van meerdere foto's en het toevoegen van extra elementen op de achtergrond, of de keus voor een ander formaat of soort papier.

Wil je meerdere losse portretten bestellen, bijvoorbeeld van je kinderen, stuur me dan voordat je bestelt even een mailtje, dan ontvang je een bundelkortingscode van 5%!

© 2020 - 2021 Illustratiehuisje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel