Lijntekening portret met abstracte achtergrond, vanaf €40,-

Vorige Artikel 2 van 4 Volgende
GRATIS

Portret met abstracte achtergrond

Let op: de 1e persoon kost €40,-. Meer personen selecteer je in de keuzevakjes rechts.

Een lijntekening portret op maat is een mooi en persoonlijk aandenken aan een speciale gebeurtenissen of de mensen waarvan je houdt. Een portret met een abstracte achtergrond geeft nét even dat extra sfeertje aan de lijntekening en doordat je zelf de kleuren kunt kiezen, wordt het helemaal passend in jouw interieur.

Alle lijntekening portretten worden volledig met de hand digitaal getekend en uiteraard probeer ik de gelijkenis zo groot mogelijk te maken. Dit lukt het beste met digitale foto’s van hoge kwaliteit (hoe meer pixels, hoe beter). Mijn lijntekening portretten herken je aan die kleine details waardoor het net even wat meer eigen wordt.

Waar kun je het portret voor gebruiken?

Een lijntekening portret kun je natuurlijk gebruiken om mooi in te lijsten of neer te zetten in je woning (bv. op de babykamer is erg leuk), maar er zijn ook andere mogelijkheden. Je kunt er bijvoorbeeld een Ixxi van laten maken, of het gebruiken voor een kaartje voor geboorte, huwelijksaankondiging of zwangerschapsaankondiging. Ook voor uitnodigingen zijn ze erg geschikt, bijvoorbeeld voor een groot (verjaardags)feest. En hoe leuk is het om een portret cadeau te doen aan iemand die je dierbaar is? Je ontvangt het portret altijd digitaal (en in overleg op papier), zodat je deze kunt gebruiken voor jouw eigen toepassing.

Let op: commercieel gebruik van de afbeelding is niet toegestaan zonder toestemming van de maker, Ook kunnen er aan het commercieel gebruik van de afbeelding licentiekosten verbonden zijn.

Bestellen

Een lijntekening portret met abstracte achtergrond bestellen doe je door je portret hierboven samen te stellen met het aantal personen en eventuele extra opties. De prijs van de eerste volwassene of het eerste kind is €40,-. Dit portret voeg je dan toe aan je winkelwagen en reken je af. Ten slotte verstuur je de foto(‘s) (met hoge resolutie en in .jpg of .pdf formaat) waarvan je een portretillustratie wilt naar info@illustratiehuisje.nl. Vervolgens neem ik per mail contact met je op om de specifieke details te bespreken.

Let op: het mooiste resultaat krijg je met een digitale foto als basis. Foto's van foto's zijn vaak onduidelijk en maken het lastiger om details goed te verwerken. Als je echt geen digitale foto hebt, dan kun je de papieren foto het beste inscannen (op 300 dpi (dots per inch)) en die naar me mailen. Een foto inscannen via de mobiele telefoon kan ook, bijvoorbeeld met de gratis app Office Lens van Microsoft.

Betaling, annulering en retour

Zodra wij via de mail alle wensen hebben doorgesproken en het voorstel akkoord is, is annulering niet meer mogelijk, omdat ik dan voor jou aan de slag ga. Ook is door de persoonlijke aard van het product retourneren niet mogelijk.

Correctie

Uiteraard is het wel mogelijk om tijdens het ontwerpproces nog wijzigingen aan te brengen zodat de lijntekening helemaal naar jouw zin is. Je ontvangt namelijk binnen de afgesproken termijn de eerste concepttekening. Hier kun je nog wijzigingen in aanbrengen, die ik dan kosteloos verwerk. Ook hierna zijn er nog zeker aanpassingen mogelijk, maar daar zijn dan extra kosten aan verbonden, afhankelijk van de aard van de aanpassingen (het tarief hievoor is €20,- per uur). Deze kosten worden dan via een aparte factuur in rekening gebracht. De ervaring leert dat in de meeste gevallen 1 correctieronde voldoende is om tot het gewenste resultaat te komen.

Verzending

Zodra het lijntekening portret helemaal naar jouw zin is, krijg je deze in twee digitale formaten via de mail toegestuurd; voor gebruik online en offline. Kies je ervoor ook een print op papier te bestellen, dan druk ik deze op A4 formaat voor je af op glad mat 210 grams art paper (off white), of op Oud Hollands papier (300 grams, gebroken wit, lichte lijnenstructuur) of op Paperwise papier van 295 gram (100% gemaakt van landbouwafval, beige van kleur, vezels licht zichtbaar) of handgeschept katoenpapier (150 grams). Andere soorten papier in overleg. Binnen 2-3 weken na bestelling heb jij je geillustreerde portret in huis of in de mail. De verzending van een portret op papier is gratis.

© 2020 - 2021 Illustratiehuisje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel