Zwangerschapsbundel lijntekening

Vorige Artikel 3 van 4 Volgende
€ 99,00

Zwangerschapsbundel Lijntekening

Op de uiteindelijke afbeelding komt ook altijd klein het logo  van 't Illustratiehuisje te staan. 

Als moeder van drie kinderen weet ik als geen ander hoe bijzonder en magisch een zwangerschap en geboorte kan zijn. Het zijn momenten die je voor altijd bij je wilt houden, vooral omdat de tijd zo ontzettend snel, gaat. Om jouw mooiste herinneringen aan deze periode vast te leggen, heb ik deze zwangerschapsbundel bedacht. Deze zwangerschapsbundel is een serie van zwart-witte lijntekeningen die alle fases van jullie zwangerschap vastlegt, van echo tot newborn.

Wat zit er in de standaard zwangerschapsbundel voor 99 euro?

- Een illustratie op basis van de 20 weken echo (1 baby)

- Een illustratie van je zwangerschap (1 persoon)

- Een illustratie van je pasgeboren kleintje (1 baby)

- 3 afdrukken op A5 formaat

Al deze illustraties maak ik op basis van jouw mooiste foto's. En er is de mogelijkheid om ook een datum of tekst aan de illustraties toe te voegen en eventueel extra personen (zoals partner of broers en zussen). Deze bundel is voordeliger dan wanneer je alle portretten los zou bestellen. Stel je bent nog niet zo lang zwanger, dan maak ik de illustraties gewoon op het moment dat je buikje goed zichtbaar is en wanneer je kleintje geboren is. Uiteraard kan ik dit ook achteraf maken, als je kleintje al wat ouder is.

Bestellen

Bestellen doe je door hierboven je portret samen te stellen. Standaard ga ik uit van 1 kindje, maar als jullie een tweeling krijgen of hebben, dan kun je dit in het optiemenu aanpassen. Ook kun je ervoor kiezen om extra personen toe te voegen aan je zwnagerschaps en newborn portret, zoals je partner of kind. Standaard ga ik voor beide portretten uit van 1 persoon. Jouw samengestelde portretten voeg je dan toe aan je winkelwagen en reken je af. Ten slotte verstuur je de foto(‘s) (met hoge resolutie en in .jpg of .pdf formaat) waarvan je een portretillustratie wilt naar info@illustratiehuisje.nl. Vervolgens neem ik per mail contact met je op om de specifieke details te bespreken.

Let op: het mooiste resultaat krijg je met een digitale foto als basis. Foto's van foto's zijn vaak onduidelijk en maken het lastiger om details goed te verwerken. Als je echt geen digitale foto hebt, dan kun je de papieren foto het beste inscannen (op 300 dpi (dots per inch)) en die naar me mailen. Een foto inscannen via de mobiele telefoon kan ook, bijvoorbeeld met de gratis app Office Lens van Microsoft.

Betaling, annulering en retour

Zodra wij via de mail alle wensen hebben doorgesproken en het voorstel akkoord is, is annulering niet meer mogelijk, omdat ik dan voor jou aan de slag ga. Ook is door de persoonlijke aard van het product retourneren niet mogelijk.

Correctie

Uiteraard is het wel mogelijk om tijdens het ontwerpproces nog wijzigingen aan te brengen zodat de lijntekening helemaal naar jouw zin is. Je ontvangt namelijk binnen de afgesproken termijn de eerste concepttekening. Hier kun je nog wijzigingen in aanbrengen, die ik dan kosteloos verwerk. Ook zitten er aan de tweede correctieronde geen kosten verbonden. Hierna zijn er nog zeker aanpassingen mogelijk, maar daar zijn dan extra kosten aan verbonden, afhankelijk van de aard van de aanpassingen (het tarief hievoor is €20,- per uur). Deze kosten worden dan via een aparte factuur in rekening gebracht. De ervaring leert dat in de meeste gevallen 1 correctieronde voldoende is om tot het gewenste resultaat te komen.

Verzending

Zodra de lijntekening portretten helemaal naar jouw zin zijn, krijg je deze in twee digitale formaten via de mail toegestuurd; voor gebruik online en offline. Kies je ervoor ook een print op papier te bestellen, dan heb je de keus uit:

- Handgeschept katoenpapier (150 grams) (A5/A4)

- Glad mat 210 grams art paper (off white) (A5/A4)

- Oud Hollands papier (300 grams, gebroken wit, lichte lijnenstructuur) (A5/A4)

- Paperwise papier van 295 gram (100% gemaakt van landbouwafval, beige van kleur, vezels licht zichtbaar) (A5/A4)

Andere soorten papier en formaten in overleg. Binnen 2-3 weken heb jij je geïllustreerde portret in huis of in de mail. Heb jij jouw portret eerder nodig, laat het dan even weten, dan kijk ik wat er mogelijk is. Verzending van een portret op papier is gratis.

© 2020 - 2021 Illustratiehuisje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel