Echo lijntekening, vanaf €35,-

Artikel 1 van 1
GRATIS

't Illustratiehuisje stopt per 1 juni 2022

Je leest het goed: binnenkort sluit deze webshop van 't Illustratiehuisje. Tot en met 31 mei is het nog mogelijk om een lijnportret te bestellen, die ik dan nog met veel plezier en liefde voor je maak natuurlijk. Als afscheidscadeau kun je nu je persoonlijke lijnportret bestellen met 10% korting.! Daarvoor gebruik je code AFSCHEID10 bij je bestelling. 

Echo lijntekening

Op de uiteindelijke afbeelding komt ook altijd klein het logo  van 't Illustratiehuisje te staan. 

Die echo's van dat kleintje wat in je buik groeit zijn toch altijd wel heel bijzonder. Het zijn mooie, maar soms ook spannende momenten. Als moeder van drie kinderen weet ik dat maar al te goed. Ook weet ik dat de echo foto's vaak ergens in een map op zolder belanden en dat is zonde! Waarom zou je er niet een mooie herinnering van maken die je bijvoorbeeld in de babykamer kunt ophangen of op een geboortekaartje kunt gebruiken? En dat is precies wat ik voor je kan doen door een lijntekening te maken van jouw echo-foto. Deze lijntekening wordt speciaal voor jou met de hand op maat getekend en indien gewenst met de hand beschilderd.

Let op: commercieel gebruik van de afbeelding is niet toegestaan zonder toestemming van de maker, Ook kunnen er aan het commercieel gebruik van de afbeelding licentiekosten verbonden zijn.

Bestellen

Bestellen doe je door hierboven je portret samen te stellen met het aantal baby's en eventuele extra opties. Je kunt kiezen voor verschillende varianten van het echo portret. De basis is een zwart-witte lijntekening, maar ook kun je kiezen voor een ingekleurde echo (met zwart-wit) of voor een lijntekening met handgeschilderde gouden cirkel. Je stelt jouw portret eenvoudig samen in het keuzemenu. Dit portret voeg je dan toe aan je winkelwagen en reken je af. Ten slotte verstuur je de foto(‘s) (met hoge resolutie en in .jpg of .pdf formaat) waarvan je een portretillustratie wilt naar info@illustratiehuisje.nl. Vervolgens neem ik per mail contact met je op om de specifieke details te bespreken. Wil je een tekst laten toevoegen? Ook dat kan, geef dat aan bij de opties.

Let op: de kwaliteit van jouw foto is van groot belang. Maak dus een duidelijke foto van jouw echo op hoge resolutie.

Betaling, annulering en retour

Zodra wij via de mail alle wensen hebben doorgesproken en het voorstel akkoord is, is annulering niet meer mogelijk, omdat ik dan voor jou aan de slag ga. Ook is door de persoonlijke aard van het product retourneren niet mogelijk.

Correctie

Uiteraard is het wel mogelijk om tijdens het ontwerpproces nog wijzigingen aan te brengen zodat de lijntekening helemaal naar jouw zin is. Je ontvangt namelijk binnen de afgesproken termijn de eerste concepttekening. Hier kun je nog wijzigingen in aanbrengen, die ik dan kosteloos verwerk. Ook zitten er aan de tweede correctieronde geen kosten verbonden. Hierna zijn er nog zeker aanpassingen mogelijk, maar daar zijn dan extra kosten aan verbonden, afhankelijk van de aard van de aanpassingen (het tarief hievoor is €25,- per uur). Deze kosten worden dan via een aparte factuur in rekening gebracht. De ervaring leert dat in de meeste gevallen 1 correctieronde voldoende is om tot het gewenste resultaat te komen.

Verzending

Zodra het lijntekening portret helemaal naar jouw zin is, krijg je deze in twee digitale formaten via de mail toegestuurd; voor gebruik online en offline. Kies je ervoor ook een print op papier te bestellen, dan heb je de keus uit:

- Handgeschept katoenpapier (150 grams) (A5/A4)

- Glad mat 210 grams art paper (off white) (A5/A4)

- Oud Hollands papier (300 grams, gebroken wit, lichte lijnenstructuur) (A5/A4/A3)

- Paperwise papier van 295 gram (100% gemaakt van landbouwafval, beige van kleur, vezels licht zichtbaar) (A5/A4)

Andere soorten papier en formaten in overleg. Binnen 2-3 weken heb jij je geïllustreerde portret in huis of in de mail. Heb jij jouw portret eerder nodig, laat het dan even weten, dan kijk ik wat er mogelijk is. Verzending van een portret op papier is gratis.

Wil je meerdere losse portretten bestellen, bijvoorbeeld van je kinderen, stuur me dan voordat je bestelt even een mailtje, dan ontvang je een bundelkortingscode van 5%! Meerdere afdrukken van hetzelfde portret bestellen kan ook, maar neem dan even contact met me op via info@illustratiehuisje.nl.

© 2020 - 2022 Illustratiehuisje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel