Geboorteposter op maat, vanaf €30,-

Artikel 1 van 1
GRATIS

Geboorteposter lijntekening op maat

Op de uiteindelijke afbeelding komt ook altijd klein het logo  van 't Illustratiehuisje te staan. 

Een geboorteposter van jouw newborn is de mooiste herinnering die je kunt hebben van dat prille begin. Natuurlijk is het ook superleuk om als kraamcadeau te geven aan de kersverse ouders. Een zwart-witte lijntekening is minimalistisch en subtiel en past op elke babykamer. Alle geboorteposters worden volledig met de hand digitaal getekend en uiteraard probeer ik de gelijkenis zo groot mogelijk te maken. Dit lukt het beste met digitale foto’s van hoge kwaliteit (hoe meer pixels, hoe beter). Mijn portretten herken je aan de kleine details waardoor het net even wat meer eigen wordt. Ook kun je kiezen welke tekst je wilt toevoegen, zoals geboortedatum, naam, gewicht, etc.

Let op: commercieel gebruik van de afbeelding is niet toegestaan zonder toestemming van de maker, Ook kunnen er aan het commercieel gebruik van de afbeelding licentiekosten verbonden zijn.

Bestellen

Bestellen doe je door hierboven je geboorteposter samen te stellen met het aantal personen en eventuele extra opties. De prijs van de eerste newborn is €30,- en deze vul je verder aan met de extra opties. Dit portret voeg je dan toe aan je winkelwagen en reken je af. Ten slotte verstuur je de foto(‘s) (met hoge resolutie en in .jpg of .pdf formaat) waarvan je een portretillustratie wilt naar info@illustratiehuisje.nl. Vervolgens neem ik per mail contact met je op om de specifieke details te bespreken en welke tekst je wilt toevoegen.

Let op: het mooiste resultaat krijg je met een digitale foto als basis. Foto's van foto's zijn vaak onduidelijk en maken het lastiger om details goed te verwerken. Als je echt geen digitale foto hebt, dan kun je de papieren foto het beste inscannen (op 300 dpi (dots per inch)) en die naar me mailen of een foto maken op hoge resolutie en zo recht mogelijk met de mobiele telefoon. Een foto inscannen via de mobiele telefoon kan ook, bijvoorbeeld met de gratis app Office Lens van Microsoft.

Betaling, annulering en retour

Zodra wij via de mail alle wensen hebben doorgesproken en het voorstel akkoord is, is annulering niet meer mogelijk, omdat ik dan voor jou aan de slag ga. Ook is door de persoonlijke aard van het product retourneren niet mogelijk.

Correctie

Uiteraard is het wel mogelijk om tijdens het ontwerpproces nog wijzigingen aan te brengen zodat de lijntekening helemaal naar jouw zin is. Je ontvangt namelijk binnen de afgesproken termijn de eerste concepttekening. Hier kun je nog wijzigingen in aanbrengen, die ik dan kosteloos verwerk. Ook zitten er aan de tweede correctieronde geen kosten verbonden. Hierna zijn er nog zeker aanpassingen mogelijk, maar daar zijn dan extra kosten aan verbonden, afhankelijk van de aard van de aanpassingen (het tarief hievoor is €20,- per uur). Deze kosten worden dan via een aparte factuur in rekening gebracht. De ervaring leert dat in de meeste gevallen 1 correctieronde voldoende is om tot het gewenste resultaat te komen.

Verzending

Zodra het lijntekening portret helemaal naar jouw zin is, krijg je deze in twee digitale formaten via de mail toegestuurd; voor gebruik online en offline. Kies je ervoor ook een print op papier te bestellen, dan heb je de keus uit:

- Handgeschept katoenpapier (150 grams) (A5/A4)

- Glad mat 210 grams art paper (off white) (A5/A4)

- Oud Hollands papier (300 grams, gebroken wit, lichte lijnenstructuur) (A5/A4)

- Paperwise papier van 295 gram (100% gemaakt van landbouwafval, beige van kleur, vezels licht zichtbaar) (A5/A4)

Andere soorten papier en formaten (bijvoorbeeld A3 formaat) in overleg, stuur me in dat geval even een mailtje voor je besteld. Binnen 1-2 weken heb jij je geboorteposter in huis of in de mail. Heb jij jouw geboorteposter eerder nodig, laat het dan even weten, dan kijk ik wat er mogelijk is. Verzending van een geboorteposter op papier is gratis.

Wil je meerdere losse portretten bestellen, bijvoorbeeld van je kinderen, stuur me dan voordat je bestelt even een mailtje, dan ontvang je een bundelkortingscode van 5%!

© 2020 - 2021 Illustratiehuisje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel