Lijntekening portret

 

Een lijntekening portret op maat maken is altijd heel bijzonder. Achter elke opdracht schuilt een bijzonder verhaal, een mooie herinnering. En om je te helpen dat verhaal en je mooiste herinneringen te koesteren maak ik portretten die precies dat gevoel bij jou oproepen elke keer dat je ernaar kijkt,

Omdat niet iedereen hetzelfde is en dezelfde wensen heeft, maak ik lijntekeningen van portretten in zwart-wit, maar desgewenst ook met kleur. Heb jij speciale wensen of wil je meer weten, neem dan even contact met me op.

Je kunt een lijnportret laten maken van en voor allerlei verschillende gelegenheden. Denk aan een portret van jouw gezin, of van de kleinkinderen als cadeau voor opa en oma. Ook maak ik portretten van jouw zwangerschap of je pasgeboren kindje. En denk eens aan een uniek cadeau voor jouw tienerdochter: een portret met haar beste vriendinnen bijvoorbeeld. Of wil je een bijzonder aandenken aan jouw trouwdag of huwelijksaanzoek. ook dat kan. Of denk eens aan een aankondiging van je zwangerschap of huwelijk. Ik maak graag voor jou jouw unieke portret.

© 2020 - 2022 Illustratiehuisje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel