Lijntekening portret

Een lijntekening portret op maat maken is altijd heel bijzonder. Achter elke opdracht schuilt een bijzonder verhaal, een mooie herinnering. En om je te helpen dat verhaal en je mooiste herinneringen te koesteren maak ik portretten die precies dat gevoel bij jou oproepen elke keer dat je ernaar kijkt,

Omdat niet iedereen hetzelfde is en dezelfde wensen heeft, maak ik lijntekeningen van portretten in verschillende stijlen. Allemaal passend bij mijn eigen tekenstijl, maar ook bij wat jij mooi vindt, Ik bied standaard vier soorten portretten aan. Voor meer informatie en om te bestellen, kun je klikken op de artikelen onderaan deze pagina. Heb jij speciale wensen of wil je meer weten, neem dan even contact met me op.

Je kunt een persoonlijk op maat gemaakt portret gebruiken voor verschillende doeleinden*. Zo kun je een portret gebruiken om mooi in te lijsten en op te hangen, maar je kunt het bijvoorbeeld ook voor een geboortekaartje of trouwkaart gebruiken. Je ontvangt altijd een digitaal bestand van jouw portretillustratie en eventueel een exemplaar op papier (tegen meerptijs). Dit maakt het mogelijk zelf te kiezen waarvoor je de afbeelding gaat gebruiken.

LET OP: Wil je een portret bestellen en als kerstcadeau geven, bestel dan voor 13 december om er zeker van te zijn dat je hem op tijd in huis hebt!

*Het gebruik van de illustraties voor commerciele doeleinden mag alleen met toestemming van de maker. Hier kunnen licentiekosten aan verbonden zijn.

© 2020 - 2021 Illustratiehuisje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel