Over 't Illustratiehuisje

Hoi, ik ben Kirsten, de illustrator achter 't Illustratiehuisje. 't Illustratiehuisje is ontstaan uit een fijne hobby, die ik zo'n 4 jaar geleden weer oppakte: tekenen. Vroeger tekende ik veel en heb ook mijn VWO eindexamen gedaan in beeldende vorming. Maar doordat ik ging studeren aan de universiteit, raakte mijn hobby op de achtergrond. Ook toen ik daarna promoveerde in de sociologie en voornamelijk banen had in het hoger onderwijs, was er weinig ruimte voor mijn creativiteit.

Maar de wens om mooie dingen te maken met mijn eigen handen was zo groot dat ik uiteindelijk na 3 jaar heb besloten mijn herontdekte hobby serieus aan te gaan pakken en voor mezelf te gaan beginnen. 't Illustratiehuisje is daarvan het resultaat! Wat is het fijn om enerzijds dierbare portretten voor bijzondere mensen te mogen maken en om anderzijds mijn eigen illustraties op producten tot leven te zien komen,.

Naast mijn werk als illustrator run ik een huishouden van drie kinderen samen met mijn man. Ik doe elke dag aan yoga, ik hou van de natuur, wandelen en fietsen en daarnaast is interieurstyling een hobby van me. Ik probeer elke dag te zoeken naar lichtpuntjes en te koesteren wat er is. En dat is ook precies waar ik anderen mee wil helpen door het maken van (persoonlijke) illustraties. Ik wil met mijn illustraties anderen blij maken, hoop geven, laten koesteren wat er is en het dierbare laten herinneren.

Verder geef ik om het milieu, vandaar dat ik uitsluitend gebruik maak van papier met FSC keurmerk en ISO keurmerk voor versterking en beheersing van het milieubehoud. Andere papiersoorten die ik gebruik zijn zelfs 100% gerecycled van landbouwafval, net als de enveloppen die je bij kunt bestellen. Ook de verpakkingsmaterialen zijn zo duurzaam mogelijk van bruin karton met FSC keurmerk en uiteraard herbruikbaar.

Liefs Kirsten

© 2020 - 2022 Illustratiehuisje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel